Transformatiespel voor stellen (4-daagse workshop)

“Een avontuur voor jullie als stel, van een geheel nieuwe orde!”

Deze workshop is bedoeld voor stellen die heel bewust in het leven en in hun relatie staan, en die toe zijn aan een volgende stap.

-speelt er een bepaald thema in jullie relatie waar je graag verandering in wilt brengen? (Bij voorbeeld: jaloezie, verlatingsangst, (mis-)communicatie, opvoeding, balans werk-privé, jezelf kunnen zijn in de relatie, maar ook andere onderwerpen)

-wil je heldere feedback over de patronen in jezelf en in je relatie?

-en wil je bepaalde patronen doorbreken?

-heb je behoefte aan concrete handvatten hoe dit te doen?

-wil je dit in een veilige omgeving, met degelijke begeleiding, en met de steun van andere stellen doen?

-wens je een verdieping van je relatie?

-en heb je zin om samen een bijzonder avontuur te beleven?

 

…dan is deze 4-daagse high-intensity-workshop voor jullie!

 

Wat voor workshop is het?

Transformatie begint vaak met een frustratie, een onvrede met hoe het is. Wanneer dat jullie relatie betreft kan het lastig zijn om samen tot nieuwe inzichten te komen. Je zit immers met elkaar in een bepaalde “manier van doen”, en het is vaak lastig om ingesleten patronen te doorbreken. De rode draad van deze vierdaagse is het transformatiespel – een spiritueel en psychologisch bordspel ontwikkeld door Joy Drake in de Findhorn-community. Op een speelse maar heldere manier legt het blinde vlekken en dieper liggende patronen in jezelf, in je partner en in de relatie bloot. Ook biedt het je de ruimte om belangrijke kwesties in je leven en je relatie te begrijpen en te transformeren. Met behulp van ondersteunende en aanvullende oefeningen verdiepen we datgene wat je in het spel ontdekt, samen verder. We werken onder andere met sharing, tantrische- en communicatieoefeningen, massage en lichaamswerk. Ook is er in deze vierdaagse tijd voor jullie samen. Om gewoon samen te zijn en om de verworven inzichten te laten bezinken.

 

Wat levert deze workshop je op?

-je maakt een diepe reis in jezelf en met elkaar, en krijgt zicht en duidelijkheid op een concrete vraag

-je krijgt hele diepe inzichten, ervaringen en ‘aha-momenten’ met betrekking tot jouw spelvraag: tegen welke belemmeringen je aanloopt, welke hulpmiddelen jou al ter beschikking staan en hoe je die kan inzetten, wat dienstbaarheid betekent, wat de kracht van een depressie is, hoe je wonderen kan creëren in je dagelijkse leven, en wat de kracht is van positieve feedback.

-jullie onuitgesproken normen, waarden en patronen worden zichtbaar en bespreekbaar

-je gaat zien waar in de relatie je nog in ouder-kind-patronen schiet en je krijgt concrete handvatten om volwassen met elkaar om te gaan

-je krijgt concrete handvatten hoe je kan communiceren over moeilijke onderwerpen

-het geeft rust om te zien dat je niet het enige stel bent dat met bepaalde onderwerpen worstelt

-je wordt geïnspireerd door andere stellen te zien en mee te maken

 

Over de facilitators:

Claudia van het Kaar en Niels Pilaar zijn sinds 2000 een stel. Zij hebben samen een zoon en door de vier kinderen uit een eerder huwelijk van Niels ook een samengesteld gezin. 15 jaar geleden ontdekten zij samen het tantrische pad wat zij sindsdien samen en ieder voor zich bewandelen. Spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling is hun gezamenlijke passie, en samen hebben zij meer dan 40 jaar ervaring in het begeleiden van mensen – individueel en in groepen. Terwijl Claudia zich richt op het begeleiden van vrouwen, richt Niels zich met name op het begeleiden van mannen. Na 18 jaar samenzijn hebben zij zin in een nieuwe stap: het gezamenlijk begeleiden van stellen. Kijk hier voor meer informatie over Claudia, en hier voor meer informatie over Niels.

 

“In het begin van onze relatie vertelde een astroloog ons dat we een “procesrelatie” hebben: we zullen altijd met elkaar in proces zijn, oftewel “never a dull moment”. Dat is af en toe knap lastig! Maar na 18 jaar is gebleken dat we niet anders meer zouden willen. Naast alle strubbelingen hebben we namelijk ook ervaren dat een relatie een prachtige weg is naar meer zelfinzicht, bewustwording en liefde. En dat wensen wij ook andere stellen toe.” Claudia & Niels

 

Nota bene:

Je hoeft geen ervaring te hebben met het transformatiespel om mee te doen met deze workshop. Je hoeft ook niet al 20 jaar bij elkaar te zijn. Het is wel belangrijk dat je open staat voor feedback, dat je bereid bent om naar jezelf en je gedrag te kijken, en dat je de wens hebt om je relatie te verdiepen.

We garanderen niet dat jouw relatie “beter” wordt of gaat werken als dat nu al niet het geval is. Wel kunnen we je beloven dat de thema’s die in jullie relaties spelen, boven water komen. Wanneer je in een crisis verkeert kan het spel je zicht geven op wat er werkelijk speelt.

Wij zullen op geen enkele manier suggereren welke keuzes jij als individu of als stel zou moeten maken. Jullie gebruiken het spel om een verdieping te creëren in jullie relatie. Wij faciliteren dit proces. We creëren een veilige container waarin je uitgenodigd wordt om zo ver uit jouw comfort zone te stappen als je kunt, zonder jezelf te forceren. Jij bepaalt zelf welke kant het spel en dus ook jouw relatie opgaat.

Voor zover je na het spel nog behoefte hebt aan support staan we jou/jullie graag ter beschikking en kan je een of meerdere coachingsessies (live of per skype) boeken bij ons samen, per stel of per individu.

 

Praktisch:

Er is plek voor 6 stellen. Dat garandeert een veilige en intieme setting, waarin we ook door elkaar geïnspireerd kunnen worden.

 

Wanneer: 18-21 mei (Pinksterweekeinde) 2018

Wanneer: 30 augustus 2018 – 2 september 2018

Waar: op een nog nader te bepalen locatie in Nederland

Investering: €400 per persoon (€800 per stel) voor de begeleiding. Daar komen nog de kosten voor 4 dagen eten & 3 overnachtingen bij naar schatting €300-400 per persoon.

Wanneer je een aanbetaling van € 200 hebt overgemaakt ontvang je verdere instructies en wordt je toegevoegd aan een besloten groep op facebook waar je alvast kennis kan maken met de andere deelnemende stellen. In deze groep wordt je ondersteunt om een intentie te vinden voor het spel.

Opgeven: Heb je nog vragen? Of wil je je gelijk opgeven? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s